Mitt i helgen

Sitter på nedervåningen hos david och Ulrica och bloggar. Är inte jättepepp på att kika på TV så jag kanske läser lite i "Ett öga rött", hittills en väldigt bra bok.

Dagen blev ganska lyckad tror jag. Alla utom de som varit drabbade av magsjuka var här och firade, sen for Solveig och Olle vidare mot Nacka. Jag tror Solveig var nöjd iallafall, och det är ju viktigast.

Senaste tillskottet Åke var hur söt som helst, jag fick hålla en liten stund : )

Dagen rundades av med pizza och nu mår jag som sig bör...ska nog läsa lite bok tror jag. Imorgon far vi hem vid tre så vi är hemma i ganska bra tid, lagom så vi hinner lira liiite TV-spel i helgen iallafall ; )
 

Stockholmshelg

Ja, helgen blir ju tyvärr inte som planerat pga spysjuka. Jag har ju dock tagit ledigt från jobbet och våra biljetter går inte att avboka så vi åker gärna till Stockholm ändå. De flesta har ju inte spysjukan där borta. T.ex nya lillkillen : )

Men innan avresan så måste jag fixa massa här hemma, städa lite och så. Packa det sista. Johannes pluggar och sliter så jag får fixa iordning här hemma, rättvist byte med tanke på hur mycket han fick fixa förra terminen när han var hemma ganska mycket.

Soft.nu

Ska alldeles jättesnart springa till bussen. Ska träna med Ida och Sandra. Det är på tiden, det blev ingen träning alls förra veckan, hade fullt upp med mig själv.

Igår invarderade Johannes och jag Ikea. Vi fick med oss massor av bra grejer. Tyvärr också en möglig fåtöljdyna som jag måste åka och byta imorgon, men sen kommer det att bli fiiiint!!! :)

Manic Monday

Dagen började med ett litet sammanbrott, men det är tur att man har Johannes. Han är en klippa. Alltid.

Det verkar som om det inte blir någon Fek B. jag måste få tid att se vilken utbildning jag vill gå i höst, jag vill verkligen börja på något nån gång. Därför hade det varit så himla skönt med en lugn vår, att i lugn och ro få kika på utbildningar, engagera mig i Friskis och göra kul saker också. Då ska det finnas energi för att köra igång till hösten och plugga på riktigt!

Vi kan ju köra en lite miniundersökning här på bloggen. Vilket yrke tror du skulle passa mig?

Alla svar mottages tacksamt : )

Hemtenta

Så här ser det ut när Mathilda har hemtenta, läskigt men sant...


Svår var den också, eller...inte svår, men klurig. Som allt med den här kursen, man måste läsa minst tre gånger innan man har nåt som helst hum om vad som menas. Snart är det klart iaf ( peppar peppar ).

Vid sex far jag till Friskis för att värda och ännu senare tänker jag mysa med Johannes framför TV:n. Imorgon ska jag försöka vara sådär superduktig, typ städa, plocka, fixa för i helgen jobbar jag och på måndag börjar FEK B. Jippidedoo. Hoppas jag : )

En helg i Friskis och Svettis-anda

Lyssnar för tillfället på grannen under som håller på att hosta upp lungorna. Det är en sån där morgonprocedur som han har. Rökning är inte bra.

Helgen har varit intensiv men trevlig. I lördags hade vi i VUF-gänget konferens på Clarion hela dagen och igår så var det värdträff på Friskis som vi arrangerat.

Guitar Hero :)

Nu har det kommit, Guitar Hero till Wii!


Så här ser det ut hemma just nu :)

Och så kom mina skivor med Michael Bublé idag också, topp!!!

Pluggstart

Idag börjar studerandet igen och det slutar om en och en halv vecka, meningsfullt, men det är så det är. Snart ska jag iväg på opponering, jag är lite nervös måste jag erkänna. Hatar att prata inför folk när jag inte är riktigt insatt i vad jag ska prata om, så är det ganska ofta på universitetet. Jag hoppas att det går bra ändå, de flesta av de andra i klassen lär nog vara i lite samma situation. Man har slappnat av och varit riktigt ledig på lovet och förberedde opponeringen igår : )

Måndagen blev en slappdag på alla sätt och vis, vi satt vid varsin burk och spelade spel sen avslutade vi kvällen framför TVn. NICE!!! Så igår tog vi igen allt vi missat vad gäller motion och promenerade både en timme och tränade sedan en timme på Friskis. Lite duktiga är vi allt : ) 

Ledig!

Idag blev första riktigt lediga dagen på länge ( dvs en dag då jag kan göra vad jag vill och som inte är julafton eller nyår ). Jag har ägnat min lediga dag åt att spela alldeles för mycket Mario Sunshine, åh så roligt det har varit : ) Vi har dock varit utanför ytterdörren en gång idag, vi gick til ICA och tillbaka för att investera i lunch. Resultatet blev pannbiff och klyftpotatis med creme fraische-sås:Nu kanske vi är på väg ut på promenad, temperaturen har sjunkit ganska ordentligt här, från 14 minus i morse till 6 minus nu på kvällen.