Vinter-photoshoot

Fick äntligen leka av mig lite i vintervädret :)


Ok, inte så jättebra bild, men man får fram andemeningen: Det är mycket snö den här vintern


Provar igen, lite närmre den här gången

Titt! Nästan perfekt modebloggarpose. Vilken tur att jag är så sjukt matchad och moderiktig!

Hayaaaa!!

Ahmen just det. Om man slänger sig i snön med ansiktet före då får man troligtvis snö i just...ansiktet


Får jag säga vad var det jag sa nu?

Titta titta vad jag hittade via en vän på fejjan: länk

Tiiisdag!

Dagen efter måndag. Igår var första föreläsningen med nya läraren. Än så länge är han godkänd. Möjligtvis lite torr humor, men så kan det vara ibland. Han tog iaf på sig micken utan att vi behövde tjata. Underlag fanns utlagda i förväg så att man kunde skriva ut och anteckna på dem PLUS att han var under 60 år gammal (troligtvis 30isch-någonting). Skönt som omväxling.

Idag är det ingenting schemalagt utan det är läsa som gäller. Ska ta en sväng til ICA och köpa överstrykningspennor. Måste kika på brandplatsen också och se hur det ser ut idag. Sä här mycket bemödade sig NA att skriva om händelsen så jag får väl leva i ovisshet om vad som orsakade branden.

Drömde om branden i natt. Fast i min dröm var det terrorister som satte eld på och sprängde massa hus i närheten av där jag, Joanna och Isabella var. Vi bestämde oss för att åka hem (dvs. Spjutvägen) och Joanna skulle köra. Gick inte jättebra för hon körde rätt till terroristnästet. Efter en sjukt skum u-sväng kom vi på rätt väg igen och då vaknade jag. Det där gränslandet mellan sömn och vakenhet kan vara ganska jobbigt att vara i. Jag vågade inte somna om för då fortsatte jag på drömmen, jag vågade inte gå upp ifall terroristerna hade tagit sig in i lägenheten och jag kunde inte väcka Johannes som behövde sova bort förkylning. Så där fick jag vackert ligga. Vågade mig till slut upp till toaletten, kollade av lägenheten la mig sen så nära Johannes som möjligt och somnade om.

Brand i Varberga

Så här såg det ut i Varberga för en liten stund sedan. Det är precis mittemot där vi bor så jag har första parkett.Verkar som att branden börjat i något garage. Ganska läskigt eftersom det är en jättestor parkering precis bakom och bostadshus nära inpå. I nuläget verkar det vara släckt. Får se om NA skriver något om orsaken senare.

Tentan gjord

Sååå skönt att den är gjord. Nu är det bara att hålla alla tummar och tår :)

Nu äre mys med mello och Johannes. Imorgon jobb. Sen börjar en ny delkurs. Nya läraren har redan lagt ut PP och massa annat smått och gott. I like! Det verkar vara ordning på honom. Hoppas hoppas på det! Har fått nog av ostrukturerade lärare.

Datortävling

Är just nu med i en tävling som Foki håller i. Hoppas på att vinna en laptop till Johannes :)

Motiveringen: Min pojkvän tjatar jämt om teknikgrejer och det vore fantastiskt att få ge honom en dator i försenad alla hjärtans dag-present (jag glömde...).

Avloppsproblem

Jaha...nu sitter jag här svettig efter träningen och kan inte duscha.

Ringde Öbo innan jag drog och trodde att det skulle fixas medan jag var borta, men icke. Där fick jag för att jag sa att det aldrig varit något strul med rörmokarna.

Ringde till Trygghetsjouren nu och hon tog mitt nummer så ska någon ringa mig. Jag kan alltså inte ens göra någon form av provisorisk dusch eftersom jag inte kan gå ifrån telefonen.

Hungrig är jag också...mummel gruff

Intressant upplevelse

Har suttit på Varberga bibliotek och pluggat på förmiddagen. Det är mycket intressant att se vad det är för människor som rör sig på ett modell mindre bibl. den tiden på dygnet. Mestadels gubbar som stinker rök och har hår i öronen. Droppen blev när det kom in en äcklig rökargubbe som andades som en blåsbälg. Då gick Mathilda.

Har tidigare skrivit om tystnad på bibliotek. Idag var det ganska tyst förutom när det kom in en hel förskoleklass som skulle lämna tillbaka böcker. Vem som förde mest väsen? Läraren såklart. NU ÄR DET VANESSAS TUR! KOM NU VANESSA! GÅ INTE DIT! STÅ DÄR! STÅ INTE DÄR! Och så vidare i all oändlighet. Föregå med gott exempel? Njaej, tydligen inte.

Nu blire paus till 14, sen mer plugg innan jag far på F&S :D

Pluggtisdag

 

Lördag närmar sig med stormsteg och paniken likaså. Vet faktiskt inte alls hur jag ska kunna lära in allt tills på lördag. Bara att kämpa på antar jag. Ni kan väl tänka på mig och ge mig lite styrka telepatiskt?

Idag blir det en sväng bort till Varberga bibliotek för att försöka plugga. Imorgon blir det ett besök i Kga och hopp om att mamma kan hjälpa mig lite.

I eftermiddag träning, ska blir så himla skönt. Längtar!!!

Filar för övrigt på en liten insändare angående den sugiga busstrafiken i Örebro just nu. Ska nog skicka in till Örebroarn och NA plus mejla till länstrafiken. Blir spännande detta :)

Ha en trevlig tisdag allihopa!


En sällsynt uppdatering

Ja, jag vet. Jag är sjukt dålig på att uppdatera. Det beror först och främst på att jag tvingar Johannes att ta med sig nätverksladden varje dag. Detta eftersom jag inte har någon som helst koll på mig själv och skulle, om den fanns hemma, sitta och leka framför datorn istället för att plugga.

Och plugga behövs just nu. Tenta på lördag och det jag pluggar nu är pisstråkigt. Är man dessutom sjukt trött på läraren som endast ger kryptiska svar och bara lägger till massor så blir det inte så lätt med de där studierna.

Har på förmiddagen haft besök av 2 tjejer från klassen. Vi har gått igenom det sista så nu är det bara att nöta in som gäller. Ska bara mata, klappa och sköta om klart så blir det lunch sen och efter den studier. Måste reda ut Freuds psykoanalys m.m.

Helgen i kort

Min första lediga helg på en månad. Såå underbart!

Johannes och jag firade fyra år tillsammans och passade på att gå ut och äta på Indigo.Indigo är en tapasrestaurang där man beställer in flera smårätter. Supermysigt och gott framför allt! Jag drack min första Cosmopolitan och kände mig väldigt "Sex and the city" för en liten stund.

Annars var helgen som den brukar när vi är lediga tillsammans, soft, tv-spel och matlagning. Igår blev det grönsaksgryta, brödbak x 2 och jordärtskockssoppa. Resultat nedan:Idag hade jag endast en föreläsning vilket var mycket skönt. Jag är ganska trött på kursupplägg och föreläsningsstil just nu. Ska försöka renskriva lite nu innan Johannes kommer hem. Ikväll blir mitt första lagledarmöte på F&S. Ska träffa övriga lagledare och vi ska dela med oss av vad som hänt i vårt "lag". Ska blir spännande och skönt att få komma hem lite tidigt på en måndag :)