Finally Friday

...och här sitter jag och försöker få ihop något som kan tänkas likna en bokrecension. Tänk på gymnasiet och högstadiet, vad safe man var på att skriva recensioner. Man skrev ju fasen recensioner på löpande band då. Nu går det riktigt segt, delvis kanske för att jag MÅSTE få ihop 3-4 sidor och jag nu endast har svettats ihop 1,5. Sen var det nog i och för sig väldigt ostrategiskt att läsa ut boken för tre veckor sedan och sen försöka skriva recensionen nu. Jag får nog skylla mig lite själv...

Igår shoppade jag loss, jag har blivit riktigt farlig, det är ju så himla kul att köpa nya grejer : ) Det blev ett par skor ( 999:- minus 30% rabatt minus 400 :- presentkort = 299:-, vilket klipp! ), ett par innetofflor ( äntligen, har pratat om att köpa det jättelänge ), en affisch ( som nu sitter på vår toalettdörr ), parfym ( puma ), handsalva, skoj till Fernando och sen var vi på Rusta och köpte en luftmadrass ( som nu förövrigt stinker gummi i vårt vardagsrum ). Sweet! Det är kul när det flyter på.

Idag kommer Britta och Fernando, de ska bo hos oss i helgen ( därav madrassköpet ). Det blir spännande, ingen har bott över hos oss än. Men innan dess ska jag passa Stina en sväng och plocka det sista här hemma så det ser respektabelt ut tills de kommer : )

Ska försöka lite till på recensionen innan jag hoppar in i duschen...

Snöig söndag

Sitter här och kikar ut genom köksfönstret. Ibland är det så vackert här så att det gör ont i ögonen, det snöar lite lite här fortfarande. Eftersom planeringen vad gäller matlåda för helgen inte gick så bra så blev jag tvungen att pulsa till Ica nu på morgonen. Det blev lite extramotion eftersom jag just fick pulsa, ingen har plogat här minsann,

Idag blir det jobb igen, hoppas att det är lite mer att göra idag än vad det var igår. Man blir ju helt knäpp av att inte har något att göra och eftersom jag bara jobbar vissa helger så har jag svårt att hitta på annat att göra...Men men, sällskapet är trevligt och eftersom Johannes fortfarande är i Sthlm så är det ju trevligare att vara på jobbet än att sitta hemma och uggla.

Gårdagskvällen spenderade jag med Malin och Renate, melodifestival och brittisk komediserie blev det. Jag fick även låna första Bondfilmen och en herrans massa Rosa Pantern, så nu blir det filmtittande for sure!

Ska ta mig mot duschen innan jag käkar lite frukost. Om jag har lite flyt så kanske jag även hinner med lite spindelharapan, fick faktiskt ut två stycken när jag spelade igår kväll : )

Bokrecension

Hmmm, det är inte jättesmart att sätta sig och försöka skriva en bokrecension tre veckor efter att man läst ut boken. Stupid Mathilda...

Idas och mitt arbete går framåt iallafall. Imorgon ska det vara klart och vi är i det närmaste klara faktiskt, duktiga oss!!!

Ikväll blir det värdning på Friskis och efter det en rejäl promenix hem. Vissa har varit alldeles för stillasittande de senaste dagarna.

Tiiiisdag!

Sitter och väntar på att hantverkarna ska komma. Idag får vi nytt golv, vet inte riktigt vilket de gör idag. De kanske hinner med både köket och toaletten. Så idag kommer jag att vara hos Ida, vi har förhör imorgon och måste finna svar på tolv frågor som vi sedan ska kunna utantill. Wippidoo. Förhoppningsvis så går det ganska effektivt.

I eftermiddag kommer Joanna och Isabella, det blir nice. Jag vet att de bara kommer för Wii:ts skull men ändå ;P

Igen igen!!!

Nu har jag lyssnat på Markoolios låt trettioelva gånger, jag tycker verkligen att den är skitbra! Måns var också bra, men Markoolio är så himla mysig : )

Snart bär det iväg till jobbet, cash cash cash!!!

Nu är det söndag

Men nyss var det lördag. Det bidde en jättemysig kväll både i fredags och ikväll. Kul att träffa Anna och Erika igen, det var helt sjukt längesedan. Det roligaste var ändå att det inte kändes som att det var så längesedan, det kändes bara bra!

Imorgon blir det jobb igen ( eller egenligen om några timmar ). Det blir trevligt, bara man kommer dit så är det skoj. Det trökiga är att pallra sig in dit när det är så mysigt att bara slöa.

Nu ska jag nog lösa lite korsord innan jag somnar.

Hoppas ni haft en härlig alla hjärtans dag!


Solig fredag

Jahapp, då hade Johannes åkt då. Helt sjukt vilken abstinens jag har efter honom, har haft det hela veckan egentligen, men vårt schema vill verkligen inte synka alls. Ja ja, förhoppningsvis blir det en trevlig helg ändå. Det har alla förutsättningar att bli det. Ikväll far jag hem till familjen och imorgon kväll kommer Annak och Erika på melodifestvalkväll, topp! Plus att det blir jobb i helgen, så sysselsatt kommer jag att vara iaf : )

Nu ska jag plocka lite så att det ser hyfsat ut innan jag far, packa det sista och sen fara ned till staden för att shoppa lite, sen åka hem med alla grejer och sen sätta sig på bussen mot Karlskoga.

Ha en bra helg!!!

God morgon

Det är så härligt att vakna när man inser att solen strålar ute det är massor med snö som glittrar på hustaken. Fantastiskt. Jag jobbar fortfarande på att få Johannes att lära mig åka snöwboard, men han mumlar nåt om att snön inte är tillräckligt packad och pistad. Jag är inte så kräsen av mig, bara jag får prova lite : )

Tvättid klockan 10, hade en i fredags också, men när jag kom ner till tvättstugan så visade det sig att det bara fanns en fungerande maskin istället för två. Då blir man lite sur, speciellt när man kommer ner med ett berg med tvätt och har lite lätt klädbrist. Det mest akuta blev tvättat iallafall och idag har jag bokat den STORA tvättstugan så att verkligen allt blir tvättat.

Sen framåt ett bär det iväg till universitetet, eftermiddagsföreläsning från 1415-1700. Johannes har mellan 10 och 15. Jag älskar när våra scheman klaffar sådär härligt : ) Vi får hela kvällen tillsammans dock och det är bra!