En nyårsafton

Hoppas ni har det riktigt bra mina vänner.

Just nu är jag och Johannes i Kga och firar nyår. Tyvärr så drog vi på oss en massa farliga bebisbacieller i Gunnarskog så både Johannes och jag är riktigt förkylda. Förhoppningsvis så släpper det snart med tanke på hur mycket lugnt vi tar det.

Gott nytt! Vi syns 2011!

A very merry..

Christmas!!!

Uppsatsen är inlämnad och jag känner mig faktiskt ganska nöjd. Den känslan tänker jag vara i ni i ca. en vecka.

Imorgon bär det iväg till Gunnarskog och julfirande i den värmländska skogen. Jag och Johannes får skjuts med storebror Simon tidigt.

Nyår blir hos min familj och förhoppningsvis så slipper vi krångla oss dit utan tåg som inte kommer.

Förut idag fick vi spontanbesök av Johannes storasyster Lovisa med man och 2 barn, varav ett väldigt nytt litet knyte. Så mysigt att snosa bebis, de luktar så gott!!!

En riktigt god jul till er mina vänner!!


Ännu mer snart

Idag blev det sovmorgon=Johannes hade också sovmorgon. Jag har fortfarande inte riktigt kommit igång med skrivandet så jag måste skärpa mig lite. Har tämligen mycket att göra.

Idag är det enkätresultat och analys som gäller. Håll tummen för mig så är ni söta.

Alla julklappar utom Johannes är inslagen. Det blir ett projekt för ikväll när han jobbar. Intresseklubben antecknar...

För er som gillar vinter kan jag glädja er med att det såg ut så här 25 feb i år:Härligt att de lovar en ännu härligare vinter i år =)

Trevlig tisdag på er!

(Jag tänker försöka trotsa -14 och ge mig ut på en prommis sen)

Snaaart jul!

Idag är det den 20/12 mina vänner. 4 dagar till jul och 3 dagar till ledighet (håller alla tummar för det).

Just nu är stressen stor. Jag vet inte riktigt hur vi ska få ihop det här arbetet. Mitt huvud känns som att det är för litet och jag har ständig molhuvudvärk och det liksom trycker på huvudet. Så blir det när jag är stressad. Den här helgen blev det lite plugg vilket väl gör att man inte kunnat slappna av helt.

Det har ändå varit en supermysig helg. Den sista julklappen är inhandlad och vi har arbetat oss igenom en massa Bones-avsnitt.

Idag ska vi förhoppnings avsluta ena halvan av uppsatsen och påbörja den sista halvan. Heja heja!!!

Slutspurt

Nu är det fullt upp. Stressen står en upp i öronen, särskilt när man känner att man inte har kontroll över saker. Typ en uppsats.

Enkäter har vi inte fått ihop tillräckligt. Nu är det bara att hoppas att vår handledare är på sitt bästa humör idag och tycker att det är ok med 17 enkäter...

Nu har iallafall nedräkningen startat ordentligt. Mindre än en vecka tills vi ska vara klara inför julledigheten. Sen är det bara att ta nya tag när terminen startar igen. Det ska bli så otroligt skönt med några veckors ledighet. Vi behöver det så mycket just nu.

I Örebro just nu är det snöstorm. Jag ska snart åka med bussen som väl sannolikt är sen. Idag är tredje handledningstillfället och vi har inte kommit så långt som vi önskat. Bara handledaren godkänner enkätantalet så kan vi starta på den analysen också...

Ikväll blir det fika på F&S. Vi ska träffa några utbildade värdar och prata om hur de upplevt utbildningen m.m. Jag bjuder på lussekatter utan russin och kostiga pepparkakor. Det blir bra förhoppningsvis. Dessutom ska jag hinna med en sväng på stan för att lämna tillbaka ett par knästrumpor som föll samman efter första tvätten, plus en sminkborttagning som inte funkar och svider i ögonen. Hoppas jag träffar snälla butiksbiträden.

Ha en trevlig torsdag hörni! Imorgon är det fredag!


Bloggen står tillbaka

Jag har bloggotorka, men det har ni väl förstått. Det är liksom inte lika roligt att blogga när det är vinter. Dessutom går vinterperioden ofta ihop med mycket i skolan.

Idag ska vi ha examination i ett dataprogram. Ett statistik-dataprogram. Detta program ska vi använda när vi analyserar resultatet från våra enkäter. Vi har inte så många enkäter, i nuläget har vi fått in ca. 10 stycken och vi behöver 30. Hur löser vi det? Någon?

Alla intervjuer är gjorda iallafall så de är det bara att börja analysera. Go go go!

2 veckor kvar till jullov.

Fredag!

Poff så var det fredag. Den här veckan har verkligen gått i raketfart och nu är det bara ca. 3 veckor kvar tills vår uppsats ska vara klar och vi förhoppningsvis kan ta lite välförtjänt jullov.

Idag ska jag ner på stan en sväng. Det blir shopping av en julklapp och lite krämer till ansiktet. Ansiktet tar onekligen stryk av den här kylan. Idag är det lagom kallt i Örebro iallfall. Sisådär 7 minusgrader är ganska lagom.

Det ska även bakas pepparkakor för första gången. Har fått ett recept från en vän som jag ska prova. Håll tummen =)

Johannes och jag uppträdde på ett julbord i Hallsberg igår. Vi fick en tidig julklapp som visade sig vara en chokladask. Fredagsmyset är fixat!

Trevlig helg på er!!