Plugg!

Ja, Mathilda har nu fått sin första omtenta och det suger.

Har nu mer och mer accepterat och är börjar bli taggad att klara den nya. Försöker plugga på allt jag kan. Ska banne mig klara detta och ta min examen.

Sitter på uni nu, har fikat och ska läsa lite mer. Sen blire helg!


Spännande mail

Titta! Jag har fått mail från presidenten! Undrar vad han vill?Idag kommer svågern och svägerskan på besök och ska bo hos oss över helgen. Späckat schema med party, mys och fotboll. Hoppas på en superhelg.

Här i Örebro är det 1,5 grader varmt (kallt?) nu och jag måste nog iväg och plugga lite.

Önskar er en riktigt härlig helg!


Torsdag

Solen skiner utanför fönstret. Ser fram mot en frisk cykeltur till uni. Jag och min uppsatskollega ska leta tidigare forskning idag till c-uppsatsen. Det är svårt och lite stressigt innan man väl kommit igång. Just tidigare forskning och teori känns lite bökigt och svårt och det gär väl att det tar emot ännu mer. Hoppas på att det kan få gå vägen idag iallafall.

Ska fika och mysa med mami och papi en sväng innan träningen. Ska blir mycket nice att få träffa dem igen, känns som det var länge sen sist.

Hade tänkt köra skivstång intervall ikväll, men kroppen är lite träningsvärkig och jag körde skivstång i tisdags. Därför blir det lite fuego ikväll och ytterligare en stämpel i passjakten. Heja heja.

Imorgon ska jag träffa en ny kurator. Är helt sjukt nervös. Vill egentligen inte börja gräva i allt igen, men inser väl att jag måste så att det kan få bli bra. Vill att allt ska bli bra, orkar inte må dåligt längre. Vill inte vara den här personen, nånsin mer. Håll tummen för mig är ni snälla.

Nu kör vi torsdag, mystorsdag, solskenstorsdag!


Fredag

Webcamen funkar inte med windows 7 och Johannes är i skolan med sin IPhone. Det får alltså bli ett bildlöst inlägg.
Jag skulle varit iväg på handledning, men nåt är tjall med magen så jag vågar inte åka iväg. Det är tydligen inte så smart att äta massa oliver precis innan man ska sova...

Hoppas på att det blir bättre snart så jag kan vara lite barnvakt och jobba sen.

Johannes åker iväg till Gbg i helgen och jag måste klara mig på egen hand. Det är lite tufft med det nu, jag tycker inte alls om att vara själv bitvis. Det blir bättre dock. Så är det! Allt är ju bra egenligen, det gället bara att få resten av mig att fatta det.

Men hörni. Det är fredag, det är fint höstväder (0 grader och sol i Örebro) och jag får bakad potatis till kvällsmat. Nu kör vi fredag!

Morgonnöje

Lite Tetris på morgonkvisten är aldrig fel :-)


Hemtentavecka!

Ja, nu är det dags igen. Hemtenta. Jag sitter på uni och försöker vara duktig. Är inne i en period när det är skönt att ha ljud och folk runt mig så uni är bra.

För er som undrar så funkar cykeln mycket bra och jag är supernöjd!