Onsdag mitt i veckan

Nu är vi inne på vecka 5 av praktiken, alltså lite mer än halvvägs eftersom rapport m.m. ska vara klart i vecka 8 typ. Det är fortfarande roligt, men stressigt. Det är mycket på F&S nu med utbildning så jag flänger fram och tillbaka mellan Hallsberg och Örebro. Tur att jag får flänga mellan roligheter iallafall.

Ikväll kommer ett gäng fina tjejer över och vi ska ha pysselkväll. Jag är värd och ska fixa med lite mat. Ska bli himla kul!

Ska snart ge mig på en av mina fasor, toalettstäd. Det brukar vara Johannes som gör det, men eftersom han inte är här just nu så får jag göra det. Pappa har lärt mig att om det är något man ska städa innan man får gäster så är det toaletten. Bäst att lyssna på pappa =)

Trevlig onsdag!


Liten lägesrapport

Hej på er!
Måste försöka styra upp layouten på bloggen. När jag skriver så tar det bort enter-hoppen och jag måste använda mina gamla lunarstorm-skills och in och härja i koden för att få det att funka. Orka!

Idag är sista paktikdagen på vecka 3. Tiden bara svischar förbi. Praktiken är jätterolig, jag har massor att göra och alla är så snälla och hjälpsamma.

Dessutom fick jag nyss besked om att jag klarat första delkursen, vilket innebär att det inte blir några fler tentor på ganska länge. Fett med nice!!

Hoppas ni får en härlig fredag den 13e!