Idag smäller det!

Idag invigs Friskis&Svettis Öster - en ny fräsch träningslokal.

Vi ska marschera från gamla lokalen, över stan, till den nya. Hoppas att det kommer många så att vi fyller upp Drottninggatan.

Jag tänkte försöka mig på en power walk till stan så får vi väl se om jag orkar gå tillbaka. Värmer upp med min ultimata lista på Spotify och ska snart äta lite till så att jag orkar utan mat några timmar =)

Johannes har 2 tentor nästa vecka så han är på uni större delen av idag och imorgon. Jag måste också förbereda lite eftersom hemtenta släpps på måndag.

Imorgon kommer familjen och hälsar på hos syrran några innergårdar bort, jag tänker givetvis våldsgästa. Kul!

Disträ?

Jag hällde precis köttbullar i pastavattnet...

Disträ, jag?

Tur att det blir träning och godis i eftermiddag så att man skapar lite balans igen.

Tänkte överraska Johannes med en skräckfilm också (jag ser inte på skräckfilm). Får se hur mycket jag sover i natt.

Varning för snö

Titta vad jag hittade...


En vacker röd dunboll på innergården

Han hade frun med sig också.

Dock verkar de vara lite sena för snön kom i natt och nu är den nästan borta. Det kanske kommer mer?

Snusktema?

Okej...nu känner jag att jag har halkat ner under bältet med den här bloggen. Kan dock inte motstå att lägga upp den här bilden som jag såg i NA och berätta att jag inte läste mut-tips när jag läste den första gången...


Sweet Friday

Ingen bra natt. Somnade efter mycket vridande strax efter 22, vaknade igen vid halv 4 och kunde inte somna om. Satt vid datorn till halv 6 och gick sen till sängen och halvslumrade tills klockan ringde vid halv 7 och Johannes gick upp.

Sen har magvärken hållt i sig, nu, äntligen börjar det släppa. Ska gå till Ica och köpa ägg så att jag kan laga iordning fisklunch. Hoppas att jag klarar det utan att kräkas...

Annars så är det lite stressigt. Samtidigt som man ska lyckas hitta på något att skriva B-uppstats om tillsammans med 2 andra viljor så ska man planera och fixa utbildning på F&S och försöka att ignorera stressen över att inte ha något extrajobb och därmed få in extrapengar. Sätt lite PMS on top of that så blir man lite lätt bölig. Skönt att ha Johannes =)

Det blir choklad ikväll för övrigt.

Kondom heter det väl...eller?

foto_0095 (MMS)

Kondom heter det väl...eller?


Usch då!

Ser att jag återgått till ca. ett inlägg i veckan. Det är ju inte helt bra, men har man ingen blogginspriation som har man inte.

Helgen har varit lugn. I lördags städade vi lite, med betoning på lite och så var vi på mysfest på kvällen hos några vänner. En av våra kompisar har fyllt år, vi köpte det här spelet. Sjukt roligt och ett riktigt bra festspel som inbjuder till diskussion och skratt!

Igår var vi sega som sjutton men bar ändå iväg till gymmet vid elva-snåret. Efter det var man faktiskt pigg igen och vi unnade oss lite pizza. Lite middagssovande på soffan och sen drog Johannes iväg och jobbade. Jag softade framför datorn såklart =)

Nu är det alltså måndag igen. I Örebro är det strålande sol och 1 grad varmt (kallt). Johannes var inte helt nöjd när han cyklade iväg vid halv åtta. Jag börjar inte förrän ett och hoppas på att det är liiite varmare då.

Idag vankas 3 timmars seminarium och efter det 3 timmars värdande på F&S. Det blir intensivt, men förhoppningsvis roligt.

Trevlig måndag på er!

Måndag igen!

Så var helgen slut igen. Det går så fort! Den har varit supermysig iallafall, vi har mest bara slappat och tagit det lugnt, kollat lite film och varit på stan.

Jag har lyckats införskaffa ett par vinterkängor och en vinterjacka. de förra kängorna har jag haft i ca. 10 år och den förra jackan nästan lika länge. Det var liksom dags för en uppgradering...

Vi har märkt att det mesta cirkulerar kring mat när vi är lediga tillsammans på helgen. Man vill ju gärna äta något gott liksom. Sen har jag bestämt mig för att äta lite mndre och träna lite mer vilket har resulterat i att det ända jag tänker på är mat. Inte helt bra kanske...

Vi gymmade igår och det känns idag, på helt rätt ställen också. Mycket bra!!

Jympan i fredags var helt ok. Inte superbra, men helt ok. Carola-låten var bäst, Mitt i ett äventyr.

Idag gick jag upp med Johannes, själv börjar jag ny delkurs 10:15, hoppas nu att detta blir bra!!

Trevlig måndag på er!

Riktigt fredagsmys!

Nu är hemtentan inlämnad och man kan slappna av iallfall i helgen. Det är en ganska skön känsla när tentan väl är inlämnad, man förtjänar fredagsmyset på något sätt =)

Jag hann med lite shopping på vägen hem också. Vår pajform håller på och spricker isär, men nu har vi en ny fin röd. Johannes är inne i nåt paj-making-mode så det är bäst att låta honom hållas.

Köpte även min första julklapp idag, det var inte alls meningen. Det mest bara blev så. Nöjd är jag iallafall!

Snart blir det äntligen träning. Har hoppat över alla planerade pass den här veckan pga tentan, men nu ska det äntligen bli av. Ska prova en ny ledare så jag håller tummarna för att det blir bra, har blivit lovad en Carola-låt så det känns ok...