Världens bästa Bryan Adams

Nu tänkte jag berätta om en mycket spontan dag med otroligt mycket väntan och en fantastiskt konsert. Det blir ett långt inlägg, så det så.

Torsdagen började som vanligt. Jag snodde Johannes telefon för att kolla Facebook och Johannes läste någon tidning. På Facebook hade Johannes bror postat att han skulle på Bryan Adams konsert samma kväll. Vi hade pratat om att vi verkligen ville gå på just denna konsert, men det hade försvunnit någonstans på vägen.

Hur som helst så väcktes tanken om att kanske åka till Stockholm och Gröna Lund för att se Bryan Adams. Biljetterna var inte sörskilt dyra och om man gick in innan 18 så skulle det blir ännu billigare.

Planen för torsdagen var ett besök i Almby och biluthyrningen ligger på vägen. Vi bestämde att om det fanns en bil att hyra så var det ett tecken på att vi skulle åka. Det fanns en bil att hyra.

Nu ska ni ha i åtanke att jag är den mest ospontana människa som finns. Jag gillar att det är bestämt vart, när och hur man ska åka. Vart och vad ska vi äta m.m. m.m. Jag jobbar på att bli bättre på det och det här var väl en fantastisk möjlighet att göra just detta.


På väg. Härligt med roadtrip!!

Allt var underbart, vi skulle på Bryan Adams och spelade Summer of 69' på högsta volym. Sen kom vi till Södertälje. Där tog det stopp. Bilkö in till Stockholm och dessutom lyckades vi komma fel på Essingeleden så vi åkte en omväg. Blodsockret sjönk till miniminivå och jag kämpade med det där spontana humöret.

Så kom vi äntligen in i Stockholm och då kom den härliga utmaningen att hitta parkering. Vi lyckades till slut. Vilken tur att jag har en super-pojkvän som kör bil som en gud, särskilt med sur och hungrig flickvän.

En resa som brukar ta ca. 2,5 h (då åker vi typ fredag kväll eller lördag förmiddag) tog typ 3,5 h varav 1 h köande med suriga stockholmare. Det där med att komma in innan kl. 18 fick vi glömma ganska snabbt. Tanken med att komma lite tidigare var också att vi (Johannes) skulle hinna åka karusell med Fernando. De hann en tur iallafall:


Nyckelpigan pirrade i magen!

När vi väl köat oss in på Grönan (som för övrigt gick ganska effektivt plus bra service med värdar utanför som kunde visa oss rätt) så var det toalettkö som gällde. Sen var vi ju hungriga också och matköerna var nog ännu värre än bilköerna. Vi ställde oss i den som det var minst folk i och insåg att den ju inte rörde sig en millimeter. Då kom räddaren i nöden. Bror Simon hade köpt 3 korvar och vi fick varsin av dem. Vilken hjälte!!

Sen gick vi för att placera oss för konserten och vet ni vad? Jag såg faktiskt scenen ganska bra. Helt otroligt!


Paparazzi-foto av Markoolio.

Bryan.

Jag såg heela scenen. Titta till vänster, en flygel!!

Han bytte gitarr trettioelva gånger, men jag lyckades bara fotografera en av dem. Duktigt.

Underbar konsert. 2 h njutning. Om ni ska se någon live så ska ni se Bryan Adams. Helt fantastiskt.

Sen skulle vi ta oss ut ur Stockholm, vi åkte vilse, köpte dyrt vatten och dyr yoghurt på mack och kom inte hem förrän halv 2 på natten. Men det gjorde liksom inget, för vi hade fått se och höra Bryan Adams live på Grönan en ljum sommarkväll.

Kommentarer
mamma

Låter som en superdag/kväll :)

Såklart är det påfrestande när det inte är planerat. Till nästa gång får du träna på att ha med nödproviant också.Kramiz

2011-06-13 @ 11:35:04
Nina

Ååh, fusk! Jag skulle också velat se honom >_<

2011-06-14 @ 13:10:02 | http://stuck.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback