Liveblogg om Melodifestivalen

21:51
Piss...The Moniker hade gått så himla mycket bättre i Eurovision...Hellre Eric än Danny dock...

21:50
Skit skit skit!!!! Jag vill inte skicka nån av dem till Tyskland!

21:48
Herregud vad det pirrar i magen nu!

21:47
Enligt kommentarerna på aftonbladet.se verkar det inte som att det gått att ringa in och rösta.

21:43
Töntigt reklamavbrott...

21:42
Enligt både aftonbladet.se och expressen.se:s läsare så är det The Moniker som ligger i topp. Dock ligger Eric Saade och nosar i hälarna.

21:40
Coolt! De här grabbarna har jag sett på en mini-bar i Sthlm. De var förband till Johannes brorsas band DeVan. Sjukt bra är de iallfall. Sångaren har en sjuk pipa, gåshud får man!

21:31
Att det går bra för Danny och Saade känns väl inte så konstigt. Däremot är det lite spännande att Sanna ligger så bra till. Stackars Swingfly får allt eller ingenting.

21:26
Maries reaktion på att Tyska Lene sjungit alla Tysklands bidrag - underbar!

21:16
Helt ok mellannummer. Fränt med Christers basstämma!

21:14
Det blev en röst på The Moniker. Ska bli spännande att se hur det kommer att funka med de internationella jurygrupperna.

Bidrag 10: Popular - Eric Saade

Framträdande: 4
Låt: 4
Kläder: 3

Oh mama/Popular, helt ok låt, fränt framträdande. Ändå är det ingen favorit hos mig, Manboy var ärligt talat bättre. Eric har en cool röd skinnjacka annars är allt svart svart svart. Glaskrossandet är inte lika coolt som duschandet förra året. Kan nog dock bli farlig när alla fjortisar fått säga sitt.

Bidrag 9: The king - Playtones

Framträdande: 3
Låt:
3
Kläder: 3

Att se dem live gör låten. Den är ganska intetsägande när man hör den på radio. De får en 3:a för kläderna enkom för att det inte är svart i dem och för den rosa skjortan. Basisten är bäst ikväll! Gillar hur han diggar loss.

Bidrag 8: I'm in love - Sanna Nielsen

Framträdande: 2
Låt: 5
Kläder: 5

Åh, det är så frustrerande! Känns som att man skulle kunna göra så mycket mer med framträdandet för att få det att lyfta. Hon står för länge i blomman/bläckfisken. Sanna sjunger superbra, låten är en favorit och kläderna passar henne perfekt. Hon glittrar nästan mer än Perelli.

Bidrag 7: Me and my drum - Swingfly

Framträdande: 4
Låt: 5
Kläder: 3

Älskar låten! Trallvänlig refräng som sätter sig, och bom chicka bom är klockrent. Fartigt nummer, men varför dessa svarta kläder!? Undrar hur Swingfly och Idol-killen låter när de snackar. Känns inte som att de är helt samsynkade.

Bidrag 6: Leaving home - Nicke Borg

Framträdande: 2
Låt: 3
Kläder: 2

Helt ok låt, men lite trist. Nicke sjunger lite halvfalskt och det blir lite jobbigt i längden. Kläderna är också tråkiga, varför väljer man ett par gubb-byxor? Framträdandet också trist och kunde de inte bara skickat in en riktig gitarrist till solot? Låten är betydligt bättre på radio.

Bidrag 5: E det fel på mig? - Linda Bengtzing

Framträdande: 4
Låt: 5
Kläder: 3

Jag är lite rädd för Linda, hon verkar så läskigt energisk. Ser ut som att hon skulle kunna hugga om man kommer för nära. Om det hade varit snyggare ringning/Lindas tuttar vore större skulle kläderna få högre betyg, älskar den gula färgen. Låten är fantastisk, tok-schlager när den är som bäst.

Bidrag 4: 7 days and 7 nights - Brolle

Framträdande: 3
Låt: 4
Kläder: 2

Jag gillar låten och det är fränt att Brolle liksom tar upp hela scenen fast han står där alldeles själv, känns dock som det skulle behövas nåt mer. Kläderna är svarta och trista, halsduken är lite piffig, men väger inte upp riktigt.

Bidrag 3: Oh my God! - The moniker

Framträdande: 4
Låt: 5
Kläder: 3

Mathildas personliga favorit. Så mycket kärlek och glädje i en låt, underbart! Daniel sjunger rent och går igenom TV:n. Älskar pekandet i början av låten och textraden "I cannot get enough"! Färgglatt framträdande som bryter av, klädbyte och dessutom en höjning, härligt corny låt. Det kanske kan gå bra?

Bidrag 2: Spring för livet - Sara Varga

Framträdande: 3
Låt: 3
Kläder: 3

Mysig låt med fint budskap. Tyvärr så sjunger Sara lite falskt rakt igenom och det stör lite. Klänningen är fin och ser lite grekisk/romersk ut, tyvärr syns ju inte det eftersom de bara visar hennes ansikte hela tiden (inte för att det är nåt fel på det).

Bidrag 1: In the club - Danny Saucedo

Framträdande: 4
Låt: 2
Kläder: 3

Låten tycker jag är hopplöst tråkig, samma text hela låten igenom. Om man inte ser framträdandet så är den ganska menlös. Funkar säkert bättre på dansgolvet. Showen är ascool och ser inte en av dansarna ut som piano-Putte i Så ska det låta? Kläderna är väl ok, men svart är så trist...

20:09
Jippie! Adam är med ikväll också!

20:08
Coolt intro, verkar bara vara Sanna som har ny kläder till finalen.

20:04
Varför måste Marie och Rickard leka Disney-film i varje program? Jag tycker det blir liiite töntigt...

För att det ska blir lite enklare att förstå och enklare för mig att tycka till så kör vi betygsskala 1-5, 1 är inte så bra och 5 är toppklass. Jag betygssätter framträdande, låt och kläder och det är mina högst personliga åsikter, inte så som jag tror att det kommer att gå.

Ok, då kör vi! Tänkte försöka mig på att ge mina omdömen om bidrag, kläder m.m. och kanske även lite töntiga kuriosa kring artister.

Kommentarer
Yasmine

Var med och tävla om en länkning i dagens trailer eller dagens låt :)

Du kan vara med i båda och få dubbelt så stor chans att vinna :)

2011-03-16 @ 09:53:00 | http://ladyyasmine.blogg.se/
Sofie i San Francisco

Ah jag missade allt det här!

2011-03-17 @ 21:06:42 | http://scienceandletters.tumblr.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback