Ny frilla!!

Igår var jag ÄNTLIGEN och klippte mig. Gick över hela stan och letade frisör i sommarhettan. Till slut hittade jag en salong som tog 340 spänn för en klippning. Den värsta tog 460 (då är man nog jäkligt bra på att klippa hår...). Så här blev resultatet:


Lite kortare, mycket tunnare, underbart!!!

Bakifrån, vi klippte upp en bit så självfallet kommer fram =)

Sen var jag ju hos farbror doktorn igår. Diagnosen blev Afte, han tittade i munnen i ca. 30 s och berättade sedan allt jag redan läst på nätet. 110 spänn kostade det för att han skulle bekräfta det jag anade. Ja, ja, det är väl så det funkar...

Kommentarer
Em

Du har glansigt jättefint hår och härlig färg, den är din egen eller hur? Jag tog snabbt och kollade vad Afte är, fick du någon medicin eller råd? Verkar som att orsaken kan vara många olika saker.

Sv: Tack! Jag gör min insats och hoppas det går vägen denna gången. Jag vet att det låter som att jag inte tror på mig själv, men det gör jag. Jag har bara blivit lite ödmjuk efter att ha åkt dit igen några gånger. ;)

2010-07-14 @ 18:20:30 | http://egoinasmamma.nu
Em

Sv: Man är gärna så rädd för att misslyckas, så jag kanske ligger lite lågt att blogga om det. :) När dy nämner citrusfrukter så får det mig att tänka på att jag har känsliga tandhalsar och får ilningar i tänderna så fort jag äter frukt, särskilt ananas är illa. Efter att jag började med LCHF och några gånger har tillåtit mig att äta "vanligt" ett par gånger så har jag kommit på att choklad också förvärrar det hela. Antagligen lite större mängder socker, med andra ord. Hoppas du får ordning på det, låter väldigt jobbigt.

2010-07-14 @ 21:39:57 | http://egoinasmamma.nu
Em

PS! Har du läst om Afte på Wikipeida? Du har kanske läst på massor, men jag lämnar länken ändå, ifall ifall.. Det står vad som KAN vara orsaken också.



http://sv.wikipedia.org/wiki/Afte

2010-07-14 @ 21:45:06 | http://egoinasmamma.nu
Mija

Aloha!



Jag är med i en fototävling och skulle vara svintacksam om du röstade på något av mina bidrag!



Temat är "sommarbild" och bidragen hittar du här:

http://www.husmanhagbergtavling.se/index.php?search=Mija



Pusshei!



Mija/HEJMIJA.blogg.se

2010-07-14 @ 22:10:42
Eroooticaaa

Hej:) Kolla gärna in min sex & kärleksblogg! Har en massa kategorier för henne/honom, noveller, myter, sextips, relationer och ställningar :)Har haft den i lite över en månad nu och den är till för att hjälpa och ge en rolig och annorlunda läsning:)



Allt du vill veta hittar man inte på Google ;D



Tack på förhand!

2010-07-14 @ 22:18:03 | http://eroooticaaa.blogg.se/
Lova

super snyggt !

2010-07-14 @ 22:27:39 | http://lowah.blogg.se/
Mollymus - bloggar från Uppsala

Hej! Jag har skrivit ett inlägg om ungdomsvåld på min blogg och även lagt upp en kortfilm. Det skulle vara kul och intressant att veta vad du tycker om det hela.

Många kramar från Molly

2010-07-14 @ 22:38:17 | http://mollymus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback