Studenter

Jag lovade ju lite studentbilder, så här kommer några både från Joannas student och Tomas (som jag inte var med på, det är Johannes som fotograferat).Saker som gör mig glad

Har insett att inredning gör mig glad och då särskilt färgglada saker. Mitt mission nu är att hitta såna där söta saker som lyser upp tillvaron och gör det extra trevligt att befinna sig i exempelvis köket.

Titta bara här:Sockerströaren är fantastisk! Köp på Lagerhaus (som nog är min nya favoritaffär). Det syns lite dåligt här, men den är av gult glas.

Sunny Saturday

Oj oj oj vad dålig jag har varit på att blogga på sistone. Men jag har ju faktiskt semester : )

Johannes och jag skyller allt på semestern nu. Vi har inte bråttom nånstans och vi äter och dricker gott. Man kan ju inte ha en massa måsten och undvika sånt man gillar när man har semester och ska njuta.

Bilder från Kolmården finns på facebook, blev ganska många och det är mycket smidigare att lägga upp dem på fejjan.

Snabb update sen senaste inlägget

Massa bråk med bovärden angående tapetsering. Dålig info och som vanligt får vi ligga på som sjutton för att saker ska bli gjorda och även rätt gjorda.

Allt blev klart iaf och det blev snyggt. Har inte riktigt bestämt mig för om jag ska lägga upp bilder på resultatet. Ni får nog komma och hälsa på istället : )

Jättehärlig minisemester i Norrköping (mycket vacker och mysig stad) och Stockholm. Massa bebisar, we like!I torsdags fick vi besök av de här sötisarna (notera hur snyggt Stina matchar trappuppgångsfärgen). Ett stort tack till familjen Algesten Andersson som lät oss bo hos dem medan vi fick nya tapeter!


Nu ska jag diska lite och fixa klart matlåda. Ska jobba på Siba i helgen och på Friskis på måndag. Johannes är i Eskilstuna med sin brukare, sådär lagom kul att vara själv hemma och inte är jag särskilt jobbsugen heller. Alla smarta människor myser väl i sina trädgårdar eller badar istället för att åka och handla.

Fredagsrubrik

Johannes har lånat med min kamera till Arvika, annars hade jag kunnat bjuda på lite sköna bilder från Joannas student. Ni får vänta helt enkelt : )

Idag har jag stoppat lappar i, stämplat, satt adresslappar på och klistrat igen 246 kuvert. Dagen gick fort, härligt härligt : )

Imorgon blir det jobb och på kvällen middag med VUF-gänget på Al Forno (italienskt I like). Söndag ska samma gäng ut till Fjugesta för konferens i lappkåta och sen lek på eftermiddagen. Topp! Hoppas att vädret samarbetar!

Sen kommer Johannes hem på söndag, jag lääängtar så mycket! Då ska vi plocka bort allt i sovrummet och vardagsrummet för på måndag kommer det gubbar som ska tapetsera. Mycket trevligt, det är onekligen på tiden. De har dock inte skrivit med halltapetsering på lappen de lämnade, bäst att påminna gubbarna om den.

Nu ska jag spela dator, nytt spel igår : )

Bra tidning?

Det är galet roligt att komma hem till familjen och läsa de lokala tidningarna. Man undrar ibland vad de gick för journalistutbildning.


De måtte vara synska?


Ja, så slipper de krångla med att hitta langare...eller va!?

Ha ha ha!

Gillar även de små notiserna, typ "Kjolpaket stulet" eller "Par bråkade". Underbart, underbart!

Student

Nu har jag landat i Karlskoga för att fira Joanna som tar studenten imorgon.

Vad nostalgisk man blir : ) På ett sätt känns det som att det var nyss, på ett annat känns det som det var evigheter sen. Fyra år, vad mycket som kan hända. Jag kom in på folkhögskolans ljud- och musikdesignlinje efter ett nervöst antagningsprov. Jag kommer ihåg den lyckan, total : ) Och ännu lyckligare var jag efter första terminen när Johannes och jag blev ett par. Fantastisk kärlek, fantastisk skola, underbara vänner och ett år man kommer minnas för livet. Sen Irland i åtta månader, jag flyttade hemifrån fast jag inte riktigt förstod det. Helt plötsligt skulle vi flytta till Örebro och börja plugga på universitetet och här sitter jag nu, 3,5 termin på universitet senare och ska börja program till hösten. Minsann : )

Studentdagen var fantastisk! Vädret var underbart och dagen perfekt, jag hoppas att Joanna får en lika härlig upplevelse.

Hur var er student?


Söndagsparty

...går på TV:n just nu, hyfsad underhållning.

Idag bjuder jag på bildblogg från de senaste dagarna:


Onsdag kväll besökte jag och Johannes Red Brick i Karlskoga för att se Double Irish (ett irländskt folkmusikband som jag varit med i). Jag fick även äran att vara med på 2 låtar, superkul!

Sjukt roliga ordspråksskyltar : )

I tisdags var jag barnvakt åt söta lilla Stina, tyvärr var hon väldigt förkyld och det blev jag också. Bilden är från torsdag kväll när jag skulle iväg och värda med galet ont i halsen och trött i kroppen. Eftersom mitt regnställ suger (ha ha) så lånade jag Johannes regnkläder. Det syns inte på bilden, men de var som ett tält. Jag fick stoppa byxorna i skorna för att det skulle fungera. Men torr och varm var jag kom fram, superbra!
 

Vattnade blommorna för en liten stund sedan och se vilken liten söt humla jag hittade på en av blommorna.
Nu bär det snart iväg mot sängen. Fortfarande sjuk, så jag måste försöka sova mig frisk. I veckan blir det en massa jobb, ledig onsdag och söndag. Onsdag är det student och söndag "konferens" i Fjugesta med VUF-gänget.

Laddat för en riktigt rolig vecka med andra ord!

Vi har även bokat in midsommarveckan. Första delen av den tillbringas i Norrköping, med ett besök på Kolmården. Vi ska bo på hotell och vardagslyxa oss. Sen framåt fredagen far vi mot Sthlm och Johannes syskon för lite midsommarfirande, yey!